Programa

8:30h

Obertura de portes

9:00h

Benvinguda

Sr. German Cid, President de Comertia

Sra. Maria Alsina, Directora Territorial, CaixaBank

Sra. Montserrat Ballarín, Regidora de Comerç, Mercats, Règim Intern i Hisenda, Ajuntament de Barcelona.

M. Hble. Sra. Àngels Chacón, Consellera d'Empresa i Coneixement, Generalitat de Catalunya.

9:30h

Viure en Transició

Sr. Xavier Marcet, President de Lead To Change

Els punts clau per afrontar la complexitat al món del retail per a continuar sent altament competitius a l’era dels canvis accelerats que les empreses de retail viuen actualment.
10:00h

Bloc I: Transició a l’ecosistema del retail

Coneixerem quins són els canvis organitzacionals interns i les grans decisions d’estratègia empresarials per adaptar-se al nou entorn per part de grans empreses vinculades amb el retail.

Telefónica, 100 anys d'evolució constant

Sr. Enrique Santiago, Director Telefònica Empresas Catalunya

Al segle XX la vida mitjana d'una empresa era de 65 anys; avui dia és només de 15. Més de la meitat de les empreses de l'S&P de l'any 2000 han desaparegut. Telefónica està a punt de complir 100 anys. I és que la Telefónica d'avui és el resultat d'una evolució constant que s'està accelerant en els darrers anys amb la revolució que suposa la transformació digital. Telefónica forma part dels líders en transformació digital, compartint la seva experiència amb els seus clients en aquest apassionant camí.

Construint Experiències

Sr. Xavier Mas, Chief Marketing Officer a Caixabank

En una societat on tot està connectat, ja no n’hi ha prou en tenir clients satisfets, calen clients emocionalment connectats amb la marca. I això només es pot aconseguir dissenyant experiències úniques. Però per dissenyar bones experiències de client cal començar per dissenyar bones experiències d’empleat.

Debat

Moderador, Sr. David Escamilla

10:45h

Bloc II: New retail

Retailers de referència explicaran quina transformació interna han dut a terme per adaptar-se als canvis externs.

Tendam. Reptes de transformació

Sr. Jaume Miquel, CEO i President de Tendam

Tendam explicarà les diferents fases del seu procés de transformació. Des d'una companyia amb 140 anys d'història basada en comerç tradicional, a una companyia enfocada a la omnicanalitat i a la gestió avançada de la dada com a element diferencial. Les implicacions culturals, els reptes de futur i com enfrontar-los de forma exitosa.

La transformació cultural de Carrefour. Un objectiu 360º

Sra. Judit Esteve, Directora d’Operacions Institucionals Catalunya i Balears, Carrefour

Carrefour compartirà què entén per transformació cultural a través de projectes específics, com és el Code Academy, mitjançant el qual, Carrefour ofereix formació als treballadors que vulguin fer carrera a la companyia. També coneixerem el projecte Women Leader, que té per objectiu potenciar el talent femení; el CIC (centre d'Innovació Carrefour per a la contractació de nou talent en l'àmbit de l'enginyeria) o el projecte Carrefour Life, l'esperit del qual és generar identitat entre els col·laboradors.

Debat

Moderador, Sr. David Escamilla

11:30h · Coffee break
12:00h

Bloc III: Què espera el nou talent dels entorns organitzatius

Nova proposta sobre empresa familiar amb debat a l'escenari entre pares i fills. Què li diries al teu pare que ha de canviar a l’empresa?

Sr. Enrique Tomás i fill, Sr. Albert Tomás Enrique Tomas

Sra. Núria Raja i fill, Sr. Nil Muntané, Grup RAIMA

Debat moderat per David Escamilla

12:45h

Bloc IV: Les 5 claus de la comunicació, avui

Com ha canviat la forma de comunicar i donar-se a conèixer de les marques? Cap a on han d’orientar les marques la seva comunicació per aconseguir connectar amb els seus clients?

Les 5 claus de la comunicació, avui

Sra. Núria Vilanova, Fundadora i Presidenta d’Atrevia

La comunicació avui és més important que mai, ja no valen els models del passat. El regulador d'avui és l'opinió pública. Mai com ara comunicar ha significat escoltar i connectar amb les inquietuds i esperances del món. La tecnologia, les xarxes, ens donen nous canals però també nous missatges. És el moment de convertir el repte en oportunitat.
13:30h

Tancament de la Jornada

Col·laboradors i Patrocinadors

Global Partner

Col·laboradors

Amb el suport de

Sobre Comertia

Comertia és l'Associació Catalana de l'Empresa Familiar del Retail, una entitat que agrupa empreses de retail amb marca reconeguda, vocació de creixement i voluntat de compartir informació.

www.comertia.net