Ponents

Sr. Xavier Marcet

President de Lead To Change

Llegir biografia

Xavier Marcet, és consultor en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa format en postgrau a les escoles de negoci UC Berkeley, IESE i ESADE i una llicenciatura anterior en història per la UAB.  

Des de 2002 treballa ajudant a empreses, universitats i administracions a desplegar models d’innovació orientats a obtenir resultats. Anteriorment va ser Cap del Gabinet del Rectorat de la Universitat Politècnica de Catalunya, Director de la Global University Innovation Net o Director General de l’empresa Localret.

Ha desenvolupat consultories internacionals en més de 20 països d’Europa i Amèrica a empreses com HP, Sony, Arauco, Grupo Suez, Repsol, Banc de Sabadell o Seat. 

Presideix  Lead to Change (Barcelona – Madrid – Boston i Santiago de Chile) que son empreses en xarxa dedicades a la consultoria en estratègia i innovació. També presideix 8Wires una start up sobre Big Data i Management.
Des de 2019, Xavier, presideix Euncet Business School i l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya (IACC).

Viure en transició

Els punts clau per afrontar la complexitat al món del retail per a continuar sent altament competitius a l’era dels canvis accelerats que les empreses de retail viuen actualment.

Sr. Enrique Santiago Muñoz

Director Telefònica Empresas Catalunya

Llegir biografia

Enric Santiago Muñoz és el Director Empreses de Catalunya a Telefónica. És conseller de Torre Collserola, S.A., on ocupa, a més, la vicepresidència.

Especialista en el desenvolupament de les TIC (Tecnologies d’Informació i Comunicació) a les Empreses i Administracions Públiques orientades a millorar l’eficiència i productivitat del negocis i proporcionar serveis de qualitat al ciutadà. Ha participat en diversos projectes de Transformació i Innovació a través de les TIC a Telefònica com els Pagaments Mòbils, les Ciutats Intel·ligents (Smartcities), La nova Sucursal Bancària del Futur i Eficiència Energètica entre d’altres.

Telefónica, 100 anys d'evolució constant

Al segle XX la vida mitjana d'una empresa era de 65 anys; avui dia és només de 15. Més de la meitat de les empreses de l'S&P de l'any 2000 han desaparegut. Telefónica està a punt de complir 100 anys. I és que la Telefónica d'avui és el resultat d'una evolució constant que s'està accelerant en els darrers anys amb la revolució que suposa la transformació digital. Telefónica forma part dels líders en transformació digital, compartint la seva experiència amb els seus clients en aquest apassionant camí.

Sr. Xavier Mas

Chief Marketing Officer a CaixaBank

Llegir biografia

Xavier Mas és llicenciat en Administració d’Empreses i màster en Administració d’Empreses per ESADE Barcelona i també ha completat la seva formació a IESE Business School.

Es va incorporar a CaixaBank el 1998, després d’haver treballat a Henkel durant cinc anys com a Brand Manager. A CaixaBank, Xavier sempre ha treballat en màrqueting, començant com a Product Manager, assumint la responsabilitat de Retail Marketing el 2006 i des del 2012 és el Director de Màrqueting, liderant totes les activitats de màrqueting de CaixaBank.

A més, Xavier s'ha involucrat en moltes iniciatives de màrqueting. Des del 2011 imparteix docència en Màrqueting a ESADE. Des del 2011 és membre de la junta directiva del Màrqueting Club de Barcelona. L’abril passat va ser nomenat membre del consell de l’Associació de Màrqueting d’Espanya. A més, és membre del Consell Assessor de l'OCM de dues empreses líders, IBM i Oracle.

Construint Experiències

En una societat on tot està connectat, ja no n’hi ha prou en tenir clients satisfets, calen clients emocionalment connectats amb la marca. I això només es pot aconseguir dissenyant experiències úniques. Però per dissenyar bones experiències de client cal començar per dissenyar bones experiències d’empleat.

Sr. Jaume Miquel

CEO i President de Tendam

Llegir biografia

Es va incorporar al Grupo Cortefiel el 2006 com a director general de Women’s Secret.

Al març de 2016 va assumir responsabilitats addicionals com a director general de les marques Cortefiel i Pedro del Hierro per tal de reposicionar ambdues marques i recuperar un camí de creixement. Al setembre de 2016 va ser ascendit a conseller delegat de tot el grup, posició des de la qual ha liderat amb èxit la transformació del grup i un ràpid creixement.

Abans d’incorporar-se a Grupo Cortefiel, va estar a Timberland durant 7 anys amb diferents responsabilitats, des de Country Manager Spain a Director General del Sud d’Europa i membre del Comitè Executiu. Al juny de 2019 va ser ascendit a president executiu.

Tendam. Reptes de transformació

Tendam explicarà les diferents fases del seu procés de transformació. Des d'una companyia amb 140 anys d'història basada en comerç tradicional, a una companyia enfocada a la omnicanalitat i a la gestió avançada de la dada com a element diferencial. Les implicacions culturals, els reptes de futur i com enfrontar-los de forma exitosa.

Sra. Judit Esteve

Directora d'Operacions Institucionals Carrefour Catalunya i Balears

Llegir biografia

Advocada especialitzada en dret administratiu. Va iniciar la seva carrera professional al Bufet Garrigues (6 anys), en el departament d’Administració especialitzat en urbanisme i Medi Ambient. Posteriorment va treballar com a Lletrada de la Generalitat al Departament de la Presidència.

Abans d'entrar a treballar a Carrefour en el lloc actual, on porta gairebé 3 anys, va ser directora de l'Assessoria Jurídica d'un holding empresarial d'entitats / empreses del sector públic (18 entitats) dedicades al sector sanitari, social, assistencial i educatiu. A més, va ser la secretària i assessora legal dels diferents òrgans de govern (consells d'Administració i Junta General) de les societats públiques, i va dirigir la unitat de contractació. A Carrefour es responsabilitza de la representació institucional (public affair and coporate) de l'empresa a Catalunya i Balears, en concret portant les relacions dels diferents públics d'interès (stakeholders), participant en les taules de negociació i fòrums de debats sobre els temes que incideixen en el dia a dia.

Delegada d’ANGED a Balears i professora associada de dret a la Universitat Rovira i Virgili.

La transformació cultural de Carrefour. Un objectiu 360º

Carrefour compartirà què entén per transformació cultural a través de projectes específics, com és el Code Academy, mitjançant el qual, Carrefour ofereix formació als treballadors que vulguin fer carrera a la companyia. També coneixerem el projecte Women Leader, que té per objectiu potenciar el talent femení; el CIC (centre d'Innovació Carrefour per a la contractació de nou talent en l'àmbit de l'enginyeria) o el projecte Carrefour Life, l'esperit del qual és generar identitat entre els col·laboradors.

Sr. Enrique Tomás

Fundador i Director General d'Enrique Tomás

Sr. Albert Tomás

Adjunt a direcció d'Enrique Tomás

Sra. Núria Raja

Fundadora i Gerent del Grup RAIMA

Sr. Nil Muntané

Desenvolupador de negoci del Grup RAIMA

Sra. Núria Vilanova

Fundadora i presidenta d'Atrevia

Llegir biografia

Núria Vilanova és fundadora i presidenta d’Atrevia, la més gran empresa Global de Comunicació i Posicionament Estratègic a Espanya, amb un equip format per més de 350 persones i oficines a 16 d'Europa i Amèrica.

El seu perfil professional es caracteritza pel compromís amb el desenvolupament del coneixement, de plataformes empresarials i de la responsabilitat social.

Les 5 claus de la comunicació, avui

La comunicació avui és més important que mai, ja no valen els models del passat. El regulador d'avui és l'opinió pública. Mai com ara comunicar ha significat escoltar i connectar amb les inquietuds i esperances del món. La tecnologia, les xarxes, ens donen nous canals però també nous missatges. És el moment de convertir el repte en oportunitat.

Col·laboradors i Patrocinadors

Global Partner

Col·laboradors

Amb el suport de

Sobre Comertia

Comertia és l'Associació Catalana de l'Empresa Familiar del Retail, una entitat que agrupa empreses de retail amb marca reconeguda, vocació de creixement i voluntat de compartir informació.

www.comertia.net