Presentació

XVII Jornada de Retail

El món avui està en mans dels consumidors i impulsat per les noves tecnologies digitals. Estem presenciant una autèntica revolució en els canals de compra, cada cop més diversos i personalitzats. En aquest context, el comerç presencial guanya terreny amb l'experiència de compra, acompanyant el client a fer d'aquesta visita física, una transacció única, genuïna i singular.

Per arribar aquí, es necessita un relat de marca que ha d'anar sustentat per una cultura corporativa pròpia. Es precisa la creació de nous perfils professionals i la captació de talent clau per assumir aquest nou lideratge, així com protocols de convivència entre els diferents talents de la companyia. Tot això passa per la reformulació de departaments i estructures organitzatives d'acord a les necessitats del mercat i també als nous hàbits i estils de vida de les persones. I finalment, la selecció de la tecnologia com a instrument per ajudar a gestionar i adaptar l’organització a aquesta realitat canviant.

L'evolució del retail ha d'anar de la mà del client, i en definitiva, de la capacitat dels retailers de gestionar aquesta transició: RETAILER RE-GENERATION.

Sobre Comertia

Comertia és l'Associació Catalana de l'Empresa Familiar del Retail, una entitat que agrupa empreses de retail amb marca reconeguda, vocació de creixement i voluntat de compartir informació i experiències. Per a Comertia el punt de partida és: "Compartir per competir".

Comertia representa un model empresarial que va més enllà del comerç tradicional, projectant, verticalitzant els seus processos i duent a terme projectes d'internacionalització.

  • Més de 4.000 milions € de facturació global
  • Més de 105 marques comercials
  • Més de 35.000 treballadors
  • Més de 4.000 establiments
  • Inversió agregada: 25M€
  • Expansió nacional i internacional

www.comertia.net

Col·laboradors i Patrocinadors

Global Partner

Col·laboradors

Amb el suport de

Sobre Comertia

Comertia és l'Associació Catalana de l'Empresa Familiar del Retail, una entitat que agrupa empreses de retail amb marca reconeguda, vocació de creixement i voluntat de compartir informació.

www.comertia.net