Presentació

XV Jornada de Retail

La 15ª edició de la Jornada Retail Comertia girarà entorn al futur del retail, atenent als factors que estan impulsant canvis en el sector, amb l'objectiu d'anticipar com aquestes tendències poden arribar a modificar la forma de consumir, comprar, i conseqüentment de vendre en un futur.

Omnicanalitat, ecommerce, big data i anàlisi de dades, logística, mobilitat, robòtica,... són algunes de les principals palanques d'aquest procés constant de transformació que coneixerem de la mà de grans marques de retail de referència, starts up tecnològiques i experts en el sector.

Sobre Comertia

Comertia és l'Associació Catalana de l'Empresa Familiar del Retail, una entitat que agrupa empreses de retail amb marca reconeguda, vocació de creixement i voluntat de compartir informació i experiències. Per a Comertia el punt de partida és: "Compartir per competir".

Comertia representa un model empresarial que va més enllà del comerç tradicional, projectant, verticalitzant els seus processos i duent a terme projectes d'internacionalització.

  • Més de 4.000 milions € de facturació global
  • Més de 105 marques comercials
  • Més de 35.000 treballadors
  • Més de 4.000 establiments
  • Inversió agregada: 25M€
  • Expansió nacional i internacional

www.comertia.net

Col·laboradors i Patrocinadors

Patrocinadors

Col·laboradors

Amb el suport de

Sobre Comertia

Comertia és l'Associació Catalana de l'Empresa Familiar del Retail, una entitat que agrupa empreses de retail amb marca reconeguda, vocació de creixement i voluntat de compartir informació.