Presentació

El gran repte de l'empresari de retail avui és gestionar el seu negoci superant les barreres entre l'on i off, per a poder centrar-se en l'objectiu clar d'oferir al client final, experiències de compra integrades en tots els canals.

En aquesta nova era, més que mai, el consumidor és l'eix central de les decisions d'una companyia de retail, on la innovació, l'evolució i la capacitat d'adaptació de les marques comercials són exigències constants per a les empreses.

La digitalització del retail és el camí cap a la integració dels canvis de tendència dels consumidors: coneixement del tràfic de consumidors per determinades zones comercials, nous sistemes de pagament, informació de producte (vídeos, puntuacions,...) eines virtuals o reals d'interacció, flexibilitat en sistemes d'entrega, sistemes de fidelització de clients, etc.

La propera Jornada de Retail Comertia, la trobada anual empresarial de referència del sector retail a Catalunya, la destinarem a entendre aquesta multidireccionalitat del consumidor i a identificar quines són aquestes novetats tecnològiques que les grans marques comercials estan integrant en els seus sistemes de gestió i punts de venda.

QUÈ ÉS COMERTIA?

COMERTIA és l'associació catalana de l'empresa familiar del retail, una entitat que agrupa empreses de retail amb marca reconeguda, vocació de creixement i voluntat de compartir informació i experiències. Per a Comertia el punt de partida és: "Compartir per competir".

COMERTIA representa un model empresarial que va més enllà del comerç tradicional, projectant, verticalitzant els seus processos i duent a terme projectes d'internacionalització.

  • Més de 5.200 milions € de facturació global
  • Més de 125 marques comercials
  • Més de 43.000 treballadors
  • Més de 5.100 establiments
  • Inversió agregada: 25M€
  • Expansió nacional i internacional

Inscriure'm
13/11/2014
#jornadacomertia
Patrocinadors
Col·laboradors
Segueix-nos