Ponents

09:20 - 10:10h
Sr. Dídac Lee Hsing
Emprenedor, fundador & CEO d'Inspirit i directiu de Noves Tecnologies al FC Barcelona

Dídac es defineix com un emprenedor en sèrie i ho és per vocació i professió. Dídac Lee és responsable de l'Àrea Tecnològica del Futbol Club Barcelona i CEO d'Inspirit, un grup d'empreses de base tecnològica (Zyncro, Spamina, Fhios, OpenShopen, Hotelerum, Alpify i el Centro de Desarrollo Intercomgi ubicat a Buenos Aires). En total sumen més de 300 treballadors, el 80% dels quals són enginyers, amb presència a Barcelona, Madrid, Buenos Aires, Brasil, Japó, Mèxic, França, Itàlia, Xina i Silicon Valley.

Lee va fundar al 1998 Scubastore, origen de l'actual grup Tradeinn, la primera xarxa de botigues online especialitzades en material esportiu i líder europeu en ecommerce al seu sector. Amb més de 300.000 clients, Tradeinn ven a més de 220 països i compta amb més de 100 treballadors.

Ha estat elegit per IESE com un dels 20 empresaris menors de 40 anys més influents. "Premi Nacional d'Internet" per la Generalitat de Catalunya. Millor mentor d'start ups europeu pel Founder Institute, l'associació més gran del món d'empreses tecnològiques.

10:10 - 11:00h
Sr. Kim Faura
Director general de Telefónica a Catalunya des de juliol de 2005

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Màster en Economia i Direcció d'Empreses per l'IESE.

Des d'abril de 2001 pertany a l'equip directiu del Grup Telefónica, en el que ha exercit els càrrecs de director general de consum i màrqueting de Telefónica de España, director general de la unitat corporativa de màrqueting i continguts de Telefónica S.A. i president de Terra Lycos Networks.

Va iniciar la seva trajectòria professional al Grup Gillette a la divisió de Braun espanyola i en la seu central de la companyia a Alemanya. Va ser Vicepresident director general de la divisió de Chupa Chups a Estats Units, director general comercial de Sara Lee Corporation a España, a la divisió de cafés Marcilla.

Vicepresident de màrqueting i posteriorment director general de Pepsico/Frito Lay, i director general a Tabacalera /Altadis.

12:40 - 13:30h
Sr. Marc Vidal
Fundador i vicepresident OpenShopen

Marc Vidal és un emprenedor d'èxit i un prestigiós consultor en innovació i economia digital. Actualment lidera la multinacional catalana Openshopen.com. És un inversor de referència per a empreses de base tecnològica i imparteix classes en bon nombre d'escoles de negoci d’arreu del món. Des del seu blog, guardonat amb el 3er premi dels EuroBlogs Awards al millor blog europeu, va alertar dels perills de la crisi diversos anys abans que es produís i de com afrontar el canvi de model econòmic en el qual estem transitant. Ha estat seleccionat una de les deu persones més influents d'Internet a Espanya per la seva capacitat d'interpretació dels canvis tecnològics i socioeconòmics especialment en l’àmbit del comerç electrònic. Ha publicat diversos llibres, l'últim dels quals, 'Una hormiga en París' (ed. Planeta), és tot un referent per aquells que busquen els reptes emprenedors dins del món de les vendes.

Inscriure'm
13/11/2014
#jornadacomertia
Patrocinadors
Col·laboradors
Segueix-nos