Presentació

XIII Jornada de Retail

La ingent quantitat de dades a Internet ens diu on som, cap a on anem, amb qui estem, com estem, què volem, què necessitem i fins i tot què necessitarem. El Big Data ofereix possibilitats il·limitades de gestió del coneixement, fet que desemboca en una transformació de les societats i les economies, i obliga a les empreses de retail a adoptar un nou rol proactiu amb els consumidors.

La revolució tecnològica ha creat un perfil de comprador hiperconnectat, un client smart, inconformista, exigent, crític, responsable i social. En aquest paradigma, el retail té el repte de saber escoltar i analitzar les demandes de la societat, anticipant-se per donar resposta a la demanda d'un consumidor que vol l'endemà avui.

En aquesta nova edició de la Jornada de Retail de Comertia coneixerem experiències amb l'ús de Big Data, integració de sistemes de business intelligence, visió de nous models d'innovació, tecnologies smart en el punt de venda i darreres tendències en conceptes comercials on i off line.

L'smart retail obliga a tenir un fonament social, àgil, eficient, modern, sostenible i amable amb l'entorn, i és aquell capaç de traspassar la tangibilitat d'un producte o la necessitat d'un servei per atorgar nous valors que fan connectar les marques amb els seus clients.

Sobre Comertia

Comertia és l'Associació Catalana de l'Empresa Familiar del Retail, una entitat que agrupa empreses de retail amb marca reconeguda, vocació de creixement i voluntat de compartir informació i experiències. Per a Comertia el punt de partida és: "Compartir per competir".

Comertia representa un model empresarial que va més enllà del comerç tradicional, projectant, verticalitzant els seus processos i duent a terme projectes d'internacionalització.

  • Més de 4.000 milions € de facturació global
  • Més de 105 marques comercials
  • Més de 35.000 treballadors
  • Més de 4.000 establiments
  • Inversió agregada: 25M€
  • Expansió nacional i internacional

www.comertia.net

Col·laboradors i Patrocinadors

Patrocinadors

Col·laboradors

Amb el suport de

Sobre Comertia

Comertia és l'Associació Catalana de l'Empresa Familiar del Retail, una entitat que agrupa empreses de retail amb marca reconeguda, vocació de creixement i voluntat de compartir informació.