Presentació

XVI Jornada de Retail

Les tendències socials apunten cap a l'auge del consumidor conscient: aquell que busca identificar els seus valors en els d'una marca a l'hora d'adquirir un producte o servei.

En aquesta nova edició de la jornada de retail de Comertia analitzarem empreses amb marques posicionades per raó dels seus valors com a factor de competitivitat. Descobrirem quines són les tendències i quins són els àmbits de posicionament d'aquests valors. I aprendrem, de la mà de retailers de referència, com transmetre, compartir i fer arribar aquest compromís empresarial als consumidors.

L'actual era del coneixement porta implícita la transparència i ètica en els negocis, i en aquest camí, la recompensa per a les marques és alta, perquè genera un vincle de connexió directa amb persones.

Sobre Comertia

Comertia és l'Associació Catalana de l'Empresa Familiar del Retail, una entitat que agrupa empreses de retail amb marca reconeguda, vocació de creixement i voluntat de compartir informació i experiències. Per a Comertia el punt de partida és: "Compartir per competir".

Comertia representa un model empresarial que va més enllà del comerç tradicional, projectant, verticalitzant els seus processos i duent a terme projectes d'internacionalització.

  • Més de 4.000 milions € de facturació global
  • Més de 105 marques comercials
  • Més de 35.000 treballadors
  • Més de 4.000 establiments
  • Inversió agregada: 25M€
  • Expansió nacional i internacional

www.comertia.net

Col·laboradors i Patrocinadors

Patrocinadors

Col·laboradors

Amb el suport de

Sobre Comertia

Comertia és l'Associació Catalana de l'Empresa Familiar del Retail, una entitat que agrupa empreses de retail amb marca reconeguda, vocació de creixement i voluntat de compartir informació.