Presentació

Davant d'un context clau per a la recuperació de l'economia, l'alternativa per afrontar una demanda interna deprimida és la internacionalització però, és una opció o una necessitat?

Malgrat que les empreses catalanes tenen gran potencial per fer el salt a mercats internacionals, les elevades inversions i l'alt risc que suposa, obliguen a una profunda reflexió al voltant de quins valors de l'empresa són internacionalitzables, de quina manera i en quin mercat.

La XI Jornada de Retail Comertia presentarà diferents exemples d'èxit en internacionalització per tal d'analitzar, descobrir i exprimir els factors clau de creixement de les empreses: Borges amb un producte de qualitat, Nike amb una marca global, Gaes, liderant la innovació tecnològica en el seu sector i Party Fiesta amb la definició d'un concepte comercial òptim per a franquícia.

QUÈ ÉS COMERTIA?

COMERTIA és l'associació catalana de l'empresa familiar del Retail, una entitat que agrupa empreses de Retail amb marca reconeguda, vocació de creixement i voluntat de compartir informació i experiències. Per a Comertia el punt de partida és: "Compartir per competir".

COMERTIA representa un model empresarial que va més enllà del comerç tradicional, projectant, verticalitzant els seus processos i duent a terme projectes d'internacionalització.

  • Més de 5.200 milions € de facturació global
  • Més de 125 marques comercials
  • Més de 43.000 treballadors
  • Més de 5.100 establiments
  • Inversió agregada: 25M€
  • Expansió nacional i internacional

Inscriure'm
15/11/2013
#jornadacomertia
Segueix-nos

Col·laboradors
Patrocinadors
Amb el suport de