Presentació

XVIII Jornada de Retail

A causa de la COVID-19, el món està vivint una situació excepcional, una pandèmia mai viscuda a l’època moderna, i que ens obliga a tots a emmotllar-nos cada dia a la nova realitat. El sector Retail, entre d’altres, és un dels que viurà més canvis en aquesta situació, veient-se forçat a adaptar-se i reinventar-se per diferenciar-se en el nou context.

Per això, presentem una Jornada diferent davant aquesta situació extraordinària. Una jornada híbrida, en part presencial, per a aquells socis de Comertia que desitgin assistir-hi, i en part digital, per a totes aquelles persones que vulguin seguir-nos via streaming.

En un any tant difícil per a tothom, es el moment de reunir-nos, unir forces, compartir impressions i buscar solucions per al nostre sector. Comença el camí cap a un nou paradigma, preparem el sector, RETAIL RESTART..

Sobre Comertia

Comertia és l'Associació Catalana de l'Empresa Familiar del Retail, una entitat que agrupa empreses de retail amb marca reconeguda, vocació de creixement i voluntat de compartir informació i experiències. Per a Comertia el punt de partida és: "Compartir per competir".

Comertia representa un model empresarial que va més enllà del comerç tradicional, projectant, verticalitzant els seus processos i duent a terme projectes d'internacionalització.

  • Més de 4.000 milions € de facturació global
  • Més de 105 marques comercials
  • Més de 35.000 treballadors
  • Més de 4.000 establiments
  • Inversió agregada: 25M€
  • Expansió nacional i internacional

www.comertia.net

Col·laboradors i Patrocinadors

Global Partner

Col·laboradors