Ponents

Sr. Daniel Fernández

President i editor d’Edhasa i President de Cedro.

Llegir biografia

Daniel Fernández (Barcelona, ​​1961) és editor, llicenciat en Filologia Hispànica (Universitat Autònoma de Barcelona, ​​1984) i diplomat en Administració d'Empreses Culturals. Després del seu pas com a director en les revistes Saber i L'Avenç, va ser director general d'Ediciones Grijalbo (1990-1993) i director literari de el grup editorial Grijalbo-Mondadori (1993-1995).

Actualment, des de fa ja més de vint anys, és editor i màxim responsable de EDHASA (Editora i Distribuïdora Hispano Americana, S.A), editorial que inclou el segell Castalia Edicions. És, a més, president d'Edicions Premsa Lliure i col·laborador habitual de premsa escrita, ràdio i televisió.

Ha estat president del Gremi d'Editors de Catalunya i de la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya (FGEE) i en l'actualitat és president de CEDRO (Centre Espanyol de Drets Reprogràfics).

També ha format o forma part de diversos patronats i consells d'administració, així com de cadenes d'editors. És membre del capítol català del Club de Roma.

Sr. Javier Ibáñez de Aldecoa

Economista de la unitat d’anàlisi sectorial de CaixaBank

Llegir biografia

Javier Ibáñez és economista a la Unitat d'Anàlisi Sectorial d'el Departament d'Estudis. Es va graduar en Economia per la Universitat CEU San Pablo a Madrid, on va realitzar pràctiques a l'Institut Nacional d'Estadística.

Després d'això, va treballar com a analista de la firma de consultoria Equip Econòmic. Abans d'entrar a formar part de CaixaBank, va realitzar el Màster en Economia de la Barcelona Graduate School of Economics. És coordinador de l'Informe Sectorial de Turisme i de l'Índex CaixaBank per a la Internacionalització Empresarial (ICIE).

Sra. Silvia Bach

CEO de Motocard

Llegir biografia

Silvia Bach és CEO de Motocard, empresa líder del sector de la moto, que està vivint una transformació digital sense precedents. Anteriorment ha ocupat diverses posicions directives a empreses del món de la moda com Inditex, Parfois, Guess i Pronovias.

Llicenciada en periodisme, professió que va exercir durant diversos anys, i MBA en gestió d'Empreses, parla correctament 7 idiomes, ha viscut a diversos països del món com Sierra Leona, Russia, Suisa, Republica Txeca, Estats Units, etc. Ha dirigit botigues i processos d'expansió de retail a més de 40 mercats i és una apassionada de la gestió del punt de venda, de la tecnologia, de la transformació digital i de la capacitat que tenim les persones de canviar els resultats.

Sr. Dimas Gimeno

Fundador i President de Skintelligence

Llegir biografia

Dimas Gimeno (nascut el 1975) és un empresari espanyol de el sector retail. Llicenciat en Dret amb un Màster en Dret Privat per la Universitat CEU San Pablo i un EMBA d'AESE Escola de direcção i Negócios / IESE Universitat de Navarra a Porto, Portugal.

Des dels 20 anys, la carrera professional de Gimeno ha estat lligada a El Corte Inglés. De 2014 a 2018, Dimas va exercir com a president executiu de l'empresa, i a dia d'avui segueix sent accionista familiar d'aquest grup líder de grans magatzems.

A més, ha participat en els principals esdeveniments internacionals de el sector com a expert i ponent principal en transformació digital, innovació, omnicanalidad i nous models de negoci.

Ara, Dimas lidera el seu propi projecte. Ha fundat una plataforma d'inversió i innovació, Skintelligence, per recolzar projectes de retail & tech que transformaran el retail tal com el coneixem

Sr. Christian Escribà

Mestre Pastisser i Director de Pastisseries Escribà

Llegir biografia

“Tartista”

"És Christian Escribà un pastisser? En un món global i amb transversalitat entre diferents disciplines, hauríem de definir a Christian com un creatiu transversal i global, que utilitza el món dolç com a llenguatge per expressar-se.

Aquest va ser l'univers on Christian va cosir l'embrió per crear-se el seu món, un món únic, en constant evolució, amb una auto pressió creativa difícil de veure en altres disciplines, on la reinvenció d'un projecte és continu on tenen cabuda murals comestibles, pastissos explosius , anells de caramel, pastissos de casament impossibles i fins i tot pastissos voladors. "

Ferran Adrià, Millor cuiner de l'Món

Sr. Albert Bosch

Aventurer, Emprenedor i Expert en Lideratge

Llegir biografia

És un personatge amb una llarga trajectòria com Aventurer, Emprenedor i Escriptor.

Entre moltes altres aventures, ha creuat l’Antàrtida sense assistència des de la costa fins el Pol Sud (1.152Km. – 98% en solitari), ha completat el projecte '7 Summits’ (Escalar la muntanya més alta de cada continent, amb l’Everest com a punt final), ha participat en 9 Dakars, on l’any 2015 es va convertir en el primer pilot de la història en participar-hi en un vehicle sense benzina (100% elèctric); és corredor habitual d’Ultra Maratons, i ha fet més de 100 curses o reptes de diferents disciplines d’esports extrems.

És emprenedor des dels 26 anys, i el 2004 va fundar INVERGROUP, com a plataforma per a gestionar i promoure projectes en l’àmbit de l’energia i el medi ambient.

En les dues vessants ha aconseguit alguns èxits destacats, però també acumula un gran nombre de fracassos que ell accepta amb orgull i que formen part inseparable de la seva trajectòria vital.

Reconegut divulgador d’actituds de lideratge; conferenciant i escriptor amb Cinc llibres publicats:

- “L’EXPLORADOR DEL FUTUR” – L’actitud clau per liderar el futur

- “VIURE PER SENTIR-SE VIU” - 2.304.400 Passos fins a la fi del món.

- “EL VALOR DEL VIATGE” – Aprenentatges de 10 viatges històrics de grans exploradors.

- “ESPERIT D’AVENTURA” - Els 7 reptes de l’Emprenedor

- “PABLO PINEDA” – Ser diferent és un valor

Li agrada plantejar-se grans reptes, preparar-se a fons per aconseguir-los, i organitzar tot el projecte per a obtenir el millor resultat tant en la part de repte esportiu, com a nivell professional o personal, i sempre amb un compromís sincer de sostenibilitat i obtenció de resultats, sensibilització o difusió d’actituds de lideratge responsable i de respecte cap al medi ambient.

L’Albert va néixer el 1966 a Sant Joan de les Abadesses (Girona). L'aventura més gran: família amb 3 fills. Va estudiar Ciències Empresarials i M.B.A. a E.S.A.D.E.

-->

Col·laboradors i Patrocinadors

Global Partner

Col·laboradors